100324

Idag är det nio månader till julafton ;) Men det var inte det jag tänkte blogga om idag..

Har haft "minibebis-gänget" här idag :) alltid lika trevlig!! massa bebismys och "konstiga" samtalsämne(för en vanlig svensson utan barn), som tex grönt bajs, bvc, förlossningar, sömnlösa nätter och tips till gravid-emma! ja och så bjöd jag på köpekaka... :p(för om jag hade ställt mig och bakat så hade det inte blivit ätligt.. TRO MIG ;)) och när magen skrek efter riktigt mat så blev det thaimat. Så betyg på denna dagen ger jag = MVG+

blev till och med några bilder ;) -klapp på huvudet


jag gjorde det..

japps, nu har jag gjort det.. och jag kan inte ändra mig.
-utan att tänka efter så klicka jag hem "Sheer Cover´s startpaket"
har länge funderat på att skaffa det, men mitt "förnuft" har stoppat mig från att ta upp luren när tv-shop kommer i rutan. men denna gången så gick jag in på deras hemsida(farligt) och klicka hem det..

men först så googla jag det och kolla forum om det var något för mig.. och alla var väldigt nöjda med det så *jag bara tuta och körde*. (vad skulle man gjort utan google?)



Någon som har testat Sheer Cover?


100319

Idag blir min/vår prins 1 månad :)
-
tiden springer bara iväg.. kan inte fatta att jag (spralliga mysan) är mamma till en son på en månad.
.. men (ja, det finns men här också.) ändå känns det som jag har varit mamma i hela mitt liv. och att inte sova mer än max fem timmar(om jag har tur) varje natt är helt normalt..

Vad har denna fredagen att bjuda på?
-för nyblivna föräldrar så bli det inte så hårt festande helgen mer. Men vi är glada ändå. ;)
så för oss blir det nog en sväng till filmgiganten och hyra 2012 (som var tänkt att vi skulle se på bio, men som vanligt var väldigt sent ute.. hehe)




Vad bjuder er fredag på??


RSS 2.0